...

Ku-Ba-Ba Blog'taki yazılar ve album tanıtımları Motet & Sudaay tarafından hazırlanmaktadır-Müzik dünyasında belli bir değer yaratmış isimlerin tanıtılması amacıyla hazırlanmış bir blogtur..

19 Mart 2012 Pazartesi

.:Joe Bonamassa-2010-Black Rock :.




01. Steal Your Heart Away

02. I Know A Place
03. When The Fire Hits The Sea
04. Quarryman's Lament
05. Spanish Boots
06. Bird On A Wire
07. Three Times A Fool
08. Night Life
09. Wandering Earth
10. Look Over Yonders Wall
11. Athens To Athens
12. Blue And Evil
13. Baby You Gotta Change Your Mind



albüm bilgisi

1977 Amerika doğumlu blues, rock gitarcı ve şarkıcısıdır. Genç kuşak blues gitarcısı da diyebiliriz. Stevie Ray Vaughan ve BB King'ten esinlenmiş bu usta müzisyen sadece gitardaki başarıyla değil aynı zamanda parçaları yorumlama açısından da oldukça etkili bir performans sergilemiştir.

New York doğumlu müzisyenin ailesi de müzikle iç içedir. Trompet ve gitar çalan bir baba ve kendisini müzik çalışmalarında daima destekleyen bir anne tarafından büyütülen sanatçı ailesinin aynı zamanda sahip olduğu müzik markette müzikle iç içe büyüdü.

Çok genç yaşlarda müzikte büyük başarılara imza attı, Bonnie Raitt, Crosby, Stills, Nash and Young, Eric Clapton ve Jethro Tull gibi müzisyenlerin eserlerini dinleyerek büyüdü.

Müzik hayatına atılmadan önce diğer blues ve rock ustalarının müzikleriyle büyüyen sanatçı bir çok müzisyenden etkilenmiş görünse de kendi tarzını yakalamış sanatçılardandır.

2000 yılına gelindiğinde artık kendi solo albümleriyle dinleyicilerinin karşısında olmayı başaran sanatçı çeşitli sanatçılarla birlikte yaptığı diğer çalışmalarıyla da göz doldurmaktadır.

diğer albümleri

2000-A New Day Yesterday
2002-So, It's Like That
2003-Blues Deluxe
2004-Had to Cry Today
2006-You & Me
2007-Sloe Gin
2009-The Ballad of John Henry
2010-Black Rock
2010-Black Country
2011-Dust Bowl
2011-Don't Explain with Beth Hart
2011-2

0 yorum:

Yorum Gönder

ku ba ba..

Mitolojide, ay Kibele'nin simgesidir, zira o, aynı zamanda, aytanrıçasıdır da... ... Anadolu uygarlıkları içinde en dikkat çekici özelliklere sahip olan Kibele, aynı zamanda "Kubile", " Agdistis" "Artemis" ,"Vuruşemu", "Hepat" ve Frigler'de KUBABA olarak bilinir. ... O dönemde toplumda kadın erkeğe eşdeğer konumdaydı ve " Kybele" ismi de bu inancı simgelemektedir. ... Bu blog ise kadına ve müziğe yani, hayatı besleyen iki kaynağa adanmıştır..