...

Ku-Ba-Ba Blog'taki yazılar ve album tanıtımları Motet & Sudaay tarafından hazırlanmaktadır-Müzik dünyasında belli bir değer yaratmış isimlerin tanıtılması amacıyla hazırlanmış bir blogtur..

25 Mart 2012 Pazar

.:Beth Hart & Joe Bonamassa-2011- Don't Explain:.






1. Sinner's Prayer
2. Chocolate Jesus
3. Your Heart Is as Black as Night
4. For My Friend
5. Don't Explain
6. I'd Rather Go Blind
7. Something's Got a Hold on Me
8. I'll Take Care of You
9. Well, Well
10. Ain't No Way
11. I'll Take Care of You (Radio Edit/Bonus Track)



albüm bilgisi

1972 doğumlu Amerikalı ses sanatçısıdır. Hakkında bir çok şey söyleyebileceğimiz ama söyleyeceklerimizin hiç birinin sesindeki muhteşem tınıyı anlatabilecek nitelikte olmayan cümleler olması sebebiyle sadece dinlemekle yetinmenizi isteyeceğim gerçekten büyük bir sestir.

Sizleri bilemeyeceğim ama ben kendisini dinlerken sesindeki haykırışlarda kayboluyorum. Son zamanlarda dinlediğim en iyi bayan vokallerden diyebilirim.

Blues yorumlama da olduğu kadar rock eserleri de muhteşem bir performansla yorumlarken gerçekten mavi gezegende var olması sebebiyle mutlu olduğum sanatçılardan biridir.

Sokak müzisyeni olarak başlayan müzik serüveni 1993 yılında ilk albümünü kaydetmesiyle dünyaca tanınan bir sanatçı olmasını sağlamıştır.

Daha önce Joe Bonamassa'nın bir albümünü yayınlamıştık. Joe Bonanassa ile birlikte kaydedilen bu albüm ise birbirinden değerli bu iki sanatçının bir araya gelmesiyle oldukça farklı bir tadı damaklarımızda bırakıyor.

diğer albümleri

1993-Beth Hart and the Ocean of Souls
1996-Immortal
1999-Screamin' for My Supper
2000-Live In Germany
2003-Leave the Light On
2005-Live at Paradiso
2005-Pinkpop (Live 2005)
2007-37 Days
2010-My California
2011-Don't Explain

web sayfası


0 yorum:

Yorum Gönder

ku ba ba..

Mitolojide, ay Kibele'nin simgesidir, zira o, aynı zamanda, aytanrıçasıdır da... ... Anadolu uygarlıkları içinde en dikkat çekici özelliklere sahip olan Kibele, aynı zamanda "Kubile", " Agdistis" "Artemis" ,"Vuruşemu", "Hepat" ve Frigler'de KUBABA olarak bilinir. ... O dönemde toplumda kadın erkeğe eşdeğer konumdaydı ve " Kybele" ismi de bu inancı simgelemektedir. ... Bu blog ise kadına ve müziğe yani, hayatı besleyen iki kaynağa adanmıştır..