...

Ku-Ba-Ba Blog'taki yazılar ve album tanıtımları Motet & Sudaay tarafından hazırlanmaktadır-Müzik dünyasında belli bir değer yaratmış isimlerin tanıtılması amacıyla hazırlanmış bir blogtur..

6 Eylül 2011 Salı

.:Cocoon-2007-My Friends All Died In A Plane Crash:.





1. Take Off
2. Vultures
3. On My Way
4. Seesaw
5. Christmas Song
6. Tell Me
7. Owls
8. Paper Boat
9. Cliffhanger
10. Chupee
11. Hummingbird
12. Microwave


Cocoon-2010-Where The Oceans End





01 Sushi
02 Comets
03 Dee Doo
04 Yum Yum
05 Mother
06 Oh My God
07 Super Powers
08 Cathedral
09 I Will Be Gone
10 Dolphins
11 Baby Seal
12 In My Boat


albüm bilgisi

İnsanın zaman zaman dinlediği tüm müziklerden ayrı kendisiyle başbaşa kalmak için seçtiği müzikler vardır ya, Cocoon'da müzikleriyle insana kendisini arınmış hissedebileceği bir duyguyla saran bir grup.

Hiç zorlanmadan keyifle müziğini dinlerken, yapmayı tasarladığınız başka işleri de kolaylıkla yapabilirsiniz. Rock Indie diye adlandırabileceğimiz müzikleri insanı bir anda sarıyor ve çok keyifli anlar yaşatabiliyor.

Mark Daumail ve Morgane Imbeaud adlı iki fransız dan oluşan bir grup. Fransız olmalarına rağmen şarkılarının Ingilizce olması da bir hayli şaşırtıcı. Kendi dillerini kullanma konusunda oldukça fanatik olan Fransızlar bu grupla ilgi olarak neler düşünüyor bilemeyeceğim ama kesinlikle dinlenmesi gereken bir grup olduğunu söyleyebilirim.

İlk albümleri My Friends All Died In A Plane Crash 2007 yılında müzik dünyasında yerini alırken kırılması zor olan bir rekorada imza atmışlardı. Bu albüm Fransa'da 100.000 kopyadan fazla satarak gruba Platinum kazandırmıştır.

2010 yılına ait Where The Oceans End albümü de oldukça başarılı bir albümdür.

Her iki albümde baştan sona dinlenebilecek bir albüm olarak müzik dünyasındaki yerini çoktan almıştır. Herhangi bir ayrım yapamadığımızdan iki albümü de sizlerle paylaşmayı uygun bulduk.Keyifli dinlemeler...



diğer albümler

2006-I Hate Birds-EP (single)
2007-From Panda Mountains-EP (single)
2007-My Friends All Died In A Plane Crash
2010-Where The Oceans End


web sayfası / myspace


0 yorum:

Yorum Gönder

ku ba ba..

Mitolojide, ay Kibele'nin simgesidir, zira o, aynı zamanda, aytanrıçasıdır da... ... Anadolu uygarlıkları içinde en dikkat çekici özelliklere sahip olan Kibele, aynı zamanda "Kubile", " Agdistis" "Artemis" ,"Vuruşemu", "Hepat" ve Frigler'de KUBABA olarak bilinir. ... O dönemde toplumda kadın erkeğe eşdeğer konumdaydı ve " Kybele" ismi de bu inancı simgelemektedir. ... Bu blog ise kadına ve müziğe yani, hayatı besleyen iki kaynağa adanmıştır..