...

Ku-Ba-Ba Blog'taki yazılar ve album tanıtımları Motet & Sudaay tarafından hazırlanmaktadır-Müzik dünyasında belli bir değer yaratmış isimlerin tanıtılması amacıyla hazırlanmış bir blogtur..

1 Temmuz 2011 Cuma

.:Dustin O'Halloran-2010-Vorleben:.





1. Opus 54
2. Opus 7
3. Prelude N. 3
4. Opus 21
5. Opus 15
6. Opus 28
7. Opus 17
8. Opus 23
9. Opus 38
10.Opus 37


albüm bilgisi

1971 doğumlu Amerika'lı piyanist ve bestecidir. Amerikalı olmasına rağmen Almanya Berlin'de yaşamını sürdüren sanatçı Sara Lov ile Devics'in kurucularındandır. Ayrıca Maria Antoniette filminin film müziklerinde yer almıştır.

Bu albüm Dustin O'Halloran'a ait olmasına rağmen onu anlatmaya çalışırken Devics'den söz etmişken Devics'in diğer yarısı olan çok güzel sesli Sara Lov'u da atlamak niyetinde değilim.

Dinleyin derim:)



An American Affair filminin müzikleri de kendisine aittir.

Herşeyin ötesinde onun piyanosundan yankılanan sesler büyüleyicidir. Klasik gibi algılanabilecek müziği kendine özgü bir tarzı içinde barındırır. Onun piyanosunu dinlediğinizde kendinizi çok farklı algılayabilirsiniz. Piyanonun tuşlarından yankılanan seslerin hemen hepsi sizleri farklı bir yolculuğa çıkarır.

İnsanda tiryakilik yaratan bir müzisyendir. Anlatılamayacak kadar güzel seslerin arasında sadece dinlemek ve olmak istediğiniz yere gidebilmeniz içindir sanki melodileri...

diğer albümleri

2011-Lumiere
2010-Vorleben
2009-An American Affair
2006-Piano Solos Vol.2
2004-Piano Solos Vol.1

web sayfası


0 yorum:

Yorum Gönder

ku ba ba..

Mitolojide, ay Kibele'nin simgesidir, zira o, aynı zamanda, aytanrıçasıdır da... ... Anadolu uygarlıkları içinde en dikkat çekici özelliklere sahip olan Kibele, aynı zamanda "Kubile", " Agdistis" "Artemis" ,"Vuruşemu", "Hepat" ve Frigler'de KUBABA olarak bilinir. ... O dönemde toplumda kadın erkeğe eşdeğer konumdaydı ve " Kybele" ismi de bu inancı simgelemektedir. ... Bu blog ise kadına ve müziğe yani, hayatı besleyen iki kaynağa adanmıştır..