...

Ku-Ba-Ba Blog'taki yazılar ve album tanıtımları Motet & Sudaay tarafından hazırlanmaktadır-Müzik dünyasında belli bir değer yaratmış isimlerin tanıtılması amacıyla hazırlanmış bir blogtur..

10 Mart 2011 Perşembe

.:Mehmet Ergin-2003-Tales From Enchanted Garden:.





1. Walking on Crimson Carpets
2. White Caravan
3. Elephant in The Dark
4. The Wishing Tree
5. Dances of Sparks
6. Inside The Castillo
7. I am Tamachi from Kinjhar
8. White Curtains
9. Watching Silent Rivers
10. Moon Over Bosporus
11. Opening Doors


albüm / sanatçı bilgisi



Baba Türk, anne Macar bir aileden gelen ve Almanya'da stüdyo müzisyenliği, jingle besteciliği yapan bir gitarist. Almanya'da yaşadığı dönem boyunca sayısız reklam müziği ve film müziği yapmıştır.

23 yıldır Albert Mangelsdorff, Joachim Kühn Stu Goldberg gibi uluslararası tanınmış gitarcılarla sahne almıştır. Çıkardığı ilk stüdyo albümü olan "Beyond The Seven Hills" Almanya'da yayınlandığı yıl, dalında en iyi ikinci albüm seçildi. Bu albümdeki müzikler bizim televizyon kanallarımızda da kullanıldı bolca.

Sonraki stüdyo albüm olan "Tales From Enchanted Garden" la çıtayı daha da yükseltmiştir. Bu albüm Klasik World Music Charts Radyo kanalında haftanın CD si olarak seçildi.

Birlikte çalıştığı ve albümlerine destek verdiği sanatçılar arasında Wolfgang Haffner, Marcio Doctor, Peter Bolte, Claudio Puntin, Tango Crash, Zoltan Lantos, G-Strings ve Trilok Gurtu sayılabilir.

Halen klasik, jazz, dünya müzikleri konusunda sorumlu müzisyen ve danışman topluluklara projeler üretmekte, film müzikleri için gitar ağırlıklı beste çalışmalarına ağırlık vermektedir

albümde yer alan sanatçılar

Mehmet Ergin (Acoustic Guitar)
Claudio Puntin (Clarinet, Bass Clarinet and Tarogato)
Zoltan Lantos (Violin and Sarangini)
Marcio Doctor (Hand Drums and Percussion)
Frank Skriptchinski (Double Bass)
Martin Iannaccone (Cello)
Katie Zahn (Alto Flute)
Erol Arslan (Baglama)
Dipak Sarma (Bansuri)
Roland Cabezas (Acoustic Bass Guitar)
Stefan Pintev (Violin)
Rodrigo Reichel (Violin)
Sebastian Marock (Viola)
Hanno Kuhns (Cello)


diğer albümler

-1996-Beyond the Seven Hills
-2001-Anam (Soundtrack)
-2003-Tales from Enchanted


filmin künyesi de şöyle:

Yönetmen: Buket Alakuş
Yapım: 2001-Almanya
Senaryo: Buket Alakuş
Yapımcı: Ralph Schwingel, Stefan Schubert
Görüntü Yönetmeni: Marcus Lambrecht
Müzik: Mehmet Ergin
Süre: 1 saat 26 dk
Tür: Dram
Oyuncular: Birol Ünel, Nursel Köse, Patrycia Ziolkowska, Audrey Motaung, Jülide Girişken, Leonard Lansink, Navíd Akhavan, Saskia Vester, Tayfun Bademsoy

web sayfası


0 yorum:

Yorum Gönder

ku ba ba..

Mitolojide, ay Kibele'nin simgesidir, zira o, aynı zamanda, aytanrıçasıdır da... ... Anadolu uygarlıkları içinde en dikkat çekici özelliklere sahip olan Kibele, aynı zamanda "Kubile", " Agdistis" "Artemis" ,"Vuruşemu", "Hepat" ve Frigler'de KUBABA olarak bilinir. ... O dönemde toplumda kadın erkeğe eşdeğer konumdaydı ve " Kybele" ismi de bu inancı simgelemektedir. ... Bu blog ise kadına ve müziğe yani, hayatı besleyen iki kaynağa adanmıştır..