...

Ku-Ba-Ba Blog'taki yazılar ve album tanıtımları Motet & Sudaay tarafından hazırlanmaktadır-Müzik dünyasında belli bir değer yaratmış isimlerin tanıtılması amacıyla hazırlanmış bir blogtur..

15 Mart 2011 Salı

.:Eden Brent-2010-Ain't Got No Troubles:.





01. Someone to Love
02. Ain't Got No Troubles
03. Blues All Over
04. Later Than You Think
05. Right to Be Wrong
06. Leave Me Alone
07. Let's Boogie-Woogie
08. My Man
09. Beyond My Broken Dreams
10. If I Can't
11. In Love with Your Wallet
12. Goodnight Moon


albüm/sanatçı bilgisi

Eden Brent oldukça ilginç bir ses rengine sahip sanatçı. jazz, blues, soul ve pop müziklerine ait melodilerin boğuk sesli sanatçısı. Aynı zamanda piyano'da çalan sanatçı müzik dünyasında Norah Jones, Sarah Vaughn gibi sanatçılarla karşılaştırılarak bir yerlere oturtulmaya çalışılırken sesindeki siyahlara ait sound'la ilgi çekti.

Gerçektende bu albümü dinlediğiniz de oldukça farklı bir sesle karşılaşacaksınız. Blues müziğine özgü özellikleri iyi kavramışa benziyor.

Özellikle sahne performansı canlı olarak izleyiciyle birlikte seyir alan sanatçının değişken yapısı müzikle birleştiğinde ortaya farklı bir tını çıkıyor.

Blues müziğine yeni bir soluk katacağa benziyor...



diğer albümler

-2010-Ain't Got No Troubles
-2008-Mississippi Number One
-2003-Something Cool

web sayfası

0 yorum:

Yorum Gönder

ku ba ba..

Mitolojide, ay Kibele'nin simgesidir, zira o, aynı zamanda, aytanrıçasıdır da... ... Anadolu uygarlıkları içinde en dikkat çekici özelliklere sahip olan Kibele, aynı zamanda "Kubile", " Agdistis" "Artemis" ,"Vuruşemu", "Hepat" ve Frigler'de KUBABA olarak bilinir. ... O dönemde toplumda kadın erkeğe eşdeğer konumdaydı ve " Kybele" ismi de bu inancı simgelemektedir. ... Bu blog ise kadına ve müziğe yani, hayatı besleyen iki kaynağa adanmıştır..