...

Ku-Ba-Ba Blog'taki yazılar ve album tanıtımları Motet & Sudaay tarafından hazırlanmaktadır-Müzik dünyasında belli bir değer yaratmış isimlerin tanıtılması amacıyla hazırlanmış bir blogtur..

7 Ekim 2010 Perşembe

.:Circa Paleo-2010-Eleven Lives:.





1 -Mandala
2 -You and No Other
3 -Bouquet de Fleurs
4 -Swedish Cantiga
5 -Island Ikaria
6 -Reap the Harvest
7 -Brittonik
8 -Dark Black Clouds
9 -Elzik's Farewell
10 -Mind Over Mind
11 -Shikee, Shikee Baba


albüm bilgisi

Enstrümantal bir albüm. Saz, ud, ney, cittern, klarnet, charengo, etnik davul çeşitleri ve kemanın kullanıldığı bu bu albümde her parça eşsiz bir kültürel bakış açısı ve yaşam yolculuğu içeriyor.

Duygular ister neşeli ister hüzünlü olsun her ülkede müzik bu duyguları iplik gibi dokur. Albümü dinlerken bunu farketmemeniz mümkün değil. Aynı parçada hüzünlenirken sonrasında çoşkuyu içinizde duyabiliyorsunuz.

Grup 3 kişiden oluşuyor ve bu ilk albümleri başka albümleri yok henüz..


Jenny O'Connor
Keman, Fiddle, Gitar

Kemanı ilk defa 17 yaşındayken eline aldığını söylüyor tabi sonrada bırakamamış-ilk başta Klasik kemanla ilgilenmiş sonra İrlanda ve Kelt müziği dikkatini çekmiş. Sonrasında Çingene-Pers-Moğol-Yunan-Türk vb. ülke müzikleri arasında yolculuğunu sürdürüyor


Joshua Amyx
Gitar, El Davulu, Saz

Paleotik ataları Joshua'yı çok etkilemiş, onların göğüslerine vurarak çıkardığı seslerle başlayan müzik serüvenleri taş ve sopalarla bir yerlere vurarak ulaştıkları ritimlerden gelen sesin cezbedici derinliğini içinde duyduktan sonra bana başka bir seçim yapma olanağı kalmadı diyor Joshua Amyx.


Jay Elkins Jay Elkins
Gitar, Stick ve Mallet davul, perküsyon

Diğer gurup üyelerine göre daha resmi bir geçmişi var ve gurubun en yaşlı üyesi. Müzik eğitimi almış, şovlar, konserler, yarışmalar, özel gösteriler, festivaller, ders mahiyetli çalışmalar ve bolca seyahatlerle geçen bir yaşamdan sonra Circa Paleo gurubuna katılmış..

web sayfası


0 yorum:

Yorum Gönder

ku ba ba..

Mitolojide, ay Kibele'nin simgesidir, zira o, aynı zamanda, aytanrıçasıdır da... ... Anadolu uygarlıkları içinde en dikkat çekici özelliklere sahip olan Kibele, aynı zamanda "Kubile", " Agdistis" "Artemis" ,"Vuruşemu", "Hepat" ve Frigler'de KUBABA olarak bilinir. ... O dönemde toplumda kadın erkeğe eşdeğer konumdaydı ve " Kybele" ismi de bu inancı simgelemektedir. ... Bu blog ise kadına ve müziğe yani, hayatı besleyen iki kaynağa adanmıştır..