...

Ku-Ba-Ba Blog'taki yazılar ve album tanıtımları Motet & Sudaay tarafından hazırlanmaktadır-Müzik dünyasında belli bir değer yaratmış isimlerin tanıtılması amacıyla hazırlanmış bir blogtur..

11 Eylül 2010 Cumartesi

.:Daniel Müller-Schott-R.Kulek-Music For Cello-Piano:.



1-Sonata for Cello and Piano: II. Sérénade et Finale
2-Sonata for Cello and Piano: III. Finale

3-Intermezzo

4-Sonata for Cello and Piano: I. Allegro - Tempo di Marcia

5-Sonata for Cello and Piano: II. Cavatine

6-Sonata for Cello and Piano: III. Ballabile

7-Sonata for Cello and Piano: IV. Finale

8-Sonata for Violin (arr. for Cello): I. Allegretto ben moderato
9-Sonata for Violin (arr. for Cello): II. Allegro

10-Sonata for Violin (arr. for Cello): III. Recitativo - Fantasia
11-Sonata for Violin (arr. for Cello): IV. Allegro poco mosso
12-Habanera




albüm bilgisi

The New York Times tarafından “genç kuşağın en yetenekli ve tutkulu” çellistlerinden biri olarak nitelendirilen Alman Daniel Müller-Schott ve dünya çapında tanınan birçok prestijli müzisyene konserlerinde eşlik etmiş olan piyanist Robert Kulek’in bu albümü Almanya’nın ünlü müzik dergisi “Luister!” tarafından 2003 yılında “En İyi Albüm” seçilmiştir.

Albüm Debussy, Poulenc, Franck ve Ravel’in en beğenilen eserlerinden bir seçmeyi içeriyor.

Gerek teknik, gerekse müzikal duyarlılık açısından son dönemlerin en dikkat çeken ve klasik müzik eleştirmenleri tarafından takdirle karşılanan bu iki müzisyenin ortaklığına siz de ortak olun!

Daniel Müller-Schott ve Robert Kulek, bu albüm için gerçekleşen ortak çalışmalarının ardından, 2003 yılında Hollanda’da “Edison Genç Yetenek Ödülü”ne de layık görüldüler.


web sayfaları

Daniel Müller-Schott


Robert Kulek


0 yorum:

Yorum Gönder

ku ba ba..

Mitolojide, ay Kibele'nin simgesidir, zira o, aynı zamanda, aytanrıçasıdır da... ... Anadolu uygarlıkları içinde en dikkat çekici özelliklere sahip olan Kibele, aynı zamanda "Kubile", " Agdistis" "Artemis" ,"Vuruşemu", "Hepat" ve Frigler'de KUBABA olarak bilinir. ... O dönemde toplumda kadın erkeğe eşdeğer konumdaydı ve " Kybele" ismi de bu inancı simgelemektedir. ... Bu blog ise kadına ve müziğe yani, hayatı besleyen iki kaynağa adanmıştır..