...

Ku-Ba-Ba Blog'taki yazılar ve album tanıtımları Motet & Sudaay tarafından hazırlanmaktadır-Müzik dünyasında belli bir değer yaratmış isimlerin tanıtılması amacıyla hazırlanmış bir blogtur..

24 Aralık 2009 Perşembe

.:America-1971-America:.



Riverside by America on Grooveshark

1. Riverside
2. Sandman
3. Three Roses
4. Children
5. Horse With No Name
6. Here
7. I Need You
8. Rainy Day
9. Never Found the Time
10. Clarice
11. Donkey Jaw
12. Pigeon Song


albüm bilgisi

Gerry Beckley, Dewey Bunnell, Dan Peek ve davulcu David Atwood'tan oluşan İngiliz / Amerikan folk rock müzik grubudur. 1970' li yılların başlarında kurulan bu grup folk rock müziğinde gerçekten bir dönem fırtına gibi esmişlerdir.

Gerry Beckley, Dewey Bunnell, Dan Peek grubun kurulduğu yıllardaki üyeleridir. Daha sonra gruba başka müzisyenlerde katılmıştır.

Özellikle akustik gitarı kullanmada gösterdikleri olağanüstü başarı onları farklı bir yere taşımıştır.

Müziklerinde rock özellikleri görmemize rağmen bu rock için soft rock dememiz çok daha uygun olacaktır. Çoğunlukla country ve folk tarzında müzik yapmışlardır.

Hala çalışmalarını sürdüren gurup müzikte uzun yıllar bizimle olacağa benzemektedir.diğer albümleri

60'ın üzerinde albüm kayıtları mevcuttur-diğer albümlerinin çok olması nedeniyle kendi sitesinden bakabilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder

ku ba ba..

Mitolojide, ay Kibele'nin simgesidir, zira o, aynı zamanda, aytanrıçasıdır da... ... Anadolu uygarlıkları içinde en dikkat çekici özelliklere sahip olan Kibele, aynı zamanda "Kubile", " Agdistis" "Artemis" ,"Vuruşemu", "Hepat" ve Frigler'de KUBABA olarak bilinir. ... O dönemde toplumda kadın erkeğe eşdeğer konumdaydı ve " Kybele" ismi de bu inancı simgelemektedir. ... Bu blog ise kadına ve müziğe yani, hayatı besleyen iki kaynağa adanmıştır..