...

Ku-Ba-Ba Blog'taki yazılar ve album tanıtımları Motet & Sudaay tarafından hazırlanmaktadır-Müzik dünyasında belli bir değer yaratmış isimlerin tanıtılması amacıyla hazırlanmış bir blogtur..

8 Ağustos 2009 Cumartesi

Johannes Linstead-Kiss The Earth


1-Mezza Luna
2-La Serpiente
3-Road to Marrakesh
4-Kiss the Earth
5-Chiaroscuro
6-Caja de Cerillas
7-Breathe
8-Savannah
9-Moonlight in Havana
10-Sadharasara
11-Ritmo de Amor


albüm bilgisi:

Gerçekten artık sanatçıların hangi tarz da müzik yaptıklarını kesin bir çizgiyle ayırt etmek çok kolay olmuyor.

Bana sorarsanız kolaylıkla newage tarzına alabileceğim bu adam aynı zamanda bu müzik tarzı içinde latin jazz'ı eksik etmediğinden biraz daha farklılaşıyor. Gitar çalısında bazen flamenko tekniğini de ihmal etmiyor ve işin içine biraz da etnik müzik katıyor. Ve bizi bir dertten kurtararak dünya müziği yapıyor.

Ben bu tanımı çok yakın bir zamanda bir kurtuluş olarak öğrendiğimden hala bana dünya müziği tanımı garip geliyor. Sanki diğerleri dünyaya ait müzik değilmiş gibi...

Neyse, zaman zaman sıkıştırılmış yaşam tarzından kurtulup huzur dolu bir ortamda kaybolmak isteyenler için tam bir ilaç bu adam aslında.

diğer albümleri

-Cafe Tropical
-Guitarra Del Fuego
-Mediterranea
-Nicholas Gunn-Encanto
-Sol Luna Tierra



0 yorum:

Yorum Gönder

ku ba ba..

Mitolojide, ay Kibele'nin simgesidir, zira o, aynı zamanda, aytanrıçasıdır da... ... Anadolu uygarlıkları içinde en dikkat çekici özelliklere sahip olan Kibele, aynı zamanda "Kubile", " Agdistis" "Artemis" ,"Vuruşemu", "Hepat" ve Frigler'de KUBABA olarak bilinir. ... O dönemde toplumda kadın erkeğe eşdeğer konumdaydı ve " Kybele" ismi de bu inancı simgelemektedir. ... Bu blog ise kadına ve müziğe yani, hayatı besleyen iki kaynağa adanmıştır..