...

Ku-Ba-Ba Blog'taki yazılar ve album tanıtımları Motet & Sudaay tarafından hazırlanmaktadır-Müzik dünyasında belli bir değer yaratmış isimlerin tanıtılması amacıyla hazırlanmış bir blogtur..

31 Temmuz 2009 Cuma

Nicolas Krassik-Caçua / Na Lapa

Nicolas Krassik-Caçua


1. Deixa A Menina
2. Caçuá
3. Juízo Final
4. Meu Maxixe
5. Murmurando
6. Sanfona Sentida-Cheirinho De Mulher
7. Um Chorinho Em Cochabamba
8. Petite Maman
9. Na Casa De Zezé
10.O Casamento Da Raposa
11.Karanfil- Santa Morena
12.Último Desejo
13.Bem Temperado-Arrumadinho

Şifre=www.kevokmusic.com



Nicolas Krassik- Na Lapa



1. Krassik de Ramos
2. Ginga Do Mané
3. Pérolas
4. Preta-Porter de Tafetá
5. Forró Do Ça Va
6. Cochichando
7. Migalhas de Amor
8. Desvairada
9. Luz Negra
10. Fafá Em Hollywood
11. Lamento Sertanejo
12. Tudo Se Transformou
13. Seu Lourenço No Vinho
14. Sereia Guiomar

Şifre=www.kevokmusic.com


albüm hakkında:

Nicolas Krassik Fransız bir violinist.Klasik müzik eğitimi ve jazz mettodları eğitimi almıştır. Daha sonraları Paris te Brazilya müziğini keşfetmiştir.Brazilya nın kendine özgü ritimleri etkilenilmeyecek gibi değildir. 2001 yılında soluğu Rio de Janerio da alıp samba, choro ve forro konusunda bilgilenen sanatçı Brazilya nın bu kendine özgü kültüründen oldukça fazla etkilenmiştir.

Daha önceleri Michel Petrucciani, Didier Lockwood, Vincet Courtois, Carlos Malta, Hamilton de Holanda, Maria Teresa Madeira vb. gibi sanatçılarla da müzik yapan Nicolas Krassik, Brezilya da Yamantu Costa, Beth Carvalho, ve Marisa Monte ile çalışmalar yapmaktadır.

Şu ana kadar üç cd çalışması olan Nicolas Krassik'in müzikleri Brezilya ritimleri ve jazz'ın muhteşem uyumuyla iç içedir. Caçua adlı albümde ise bizlere hiç yabancı gelmeyecek bir parça vardır, son albümü cordestinos ismiyle çıkmıştır


0 yorum:

Yorum Gönder

ku ba ba..

Mitolojide, ay Kibele'nin simgesidir, zira o, aynı zamanda, aytanrıçasıdır da... ... Anadolu uygarlıkları içinde en dikkat çekici özelliklere sahip olan Kibele, aynı zamanda "Kubile", " Agdistis" "Artemis" ,"Vuruşemu", "Hepat" ve Frigler'de KUBABA olarak bilinir. ... O dönemde toplumda kadın erkeğe eşdeğer konumdaydı ve " Kybele" ismi de bu inancı simgelemektedir. ... Bu blog ise kadına ve müziğe yani, hayatı besleyen iki kaynağa adanmıştır..