...

Ku-Ba-Ba Blog'taki yazılar ve album tanıtımları Motet & Sudaay tarafından hazırlanmaktadır-Müzik dünyasında belli bir değer yaratmış isimlerin tanıtılması amacıyla hazırlanmış bir blogtur..

11 Haziran 2011 Cumartesi

.:DeVotchka- 2011- 100 Lovers:.





01. The Alley

02. All The Sand In All The Sea

03. 100 Other Lovers

04. The Common Good

05. Interlude 1
06. The Man from San Sebastian
07. Exhaustible 08. Interlude 2
09. Bad Luck Heels
10. Ruthless
11. Contrabanda
12. Sunshine


albüm bilgisi

Gerçekten bu kendine özgü grup bende bir masalın içindeymişim gibi bir etki bırakıyor. Masalların o kendine özgü yapısına çok benzer nerede ne zaman olduğunu pek fark edemediğin heyecanlı bir tat.

Doğunun gizemli yolculuğundan tutunda Latin müziğine özgü o egzotik kokuların müziksel yolculuğuna çıkıyorum DeVotchka ile birlikte. Onları özellikle Little Miss Sunshine filmiyle bir başka türlü sevdik. Bu olağanüstü sıcacık film konusu ve görüntüleriyle bizleri sıcacık bir şekilde sararken DeVotchka tarafından hazırlanan film müzikleri de beynime tatlı melodiler kazımıştır.

Grubun daha önce bir albümünü yayınlamıştık. Bence tüm albümleri bir köşenizde durmalıdır. Gülümsemek istediğinizde DeVochka size elini uzatacak gruplardandır.

diğer albümleri

2000-Super Melodrama
2002-Triple X Tango
2002-Una Volta
2004-How It Ends
2006-Little Miss Sunshine-OST
2006-Curse Your Little Heart-EP
2008-A Mad & Faithful Telling
2011-100 Lovers

blogda yayınlanan diğer albümü



web sayfası

0 yorum:

Yorum Gönder

ku ba ba..

Mitolojide, ay Kibele'nin simgesidir, zira o, aynı zamanda, aytanrıçasıdır da... ... Anadolu uygarlıkları içinde en dikkat çekici özelliklere sahip olan Kibele, aynı zamanda "Kubile", " Agdistis" "Artemis" ,"Vuruşemu", "Hepat" ve Frigler'de KUBABA olarak bilinir. ... O dönemde toplumda kadın erkeğe eşdeğer konumdaydı ve " Kybele" ismi de bu inancı simgelemektedir. ... Bu blog ise kadına ve müziğe yani, hayatı besleyen iki kaynağa adanmıştır..