...

Ku-Ba-Ba Blog'taki yazılar ve album tanıtımları Motet & Sudaay tarafından hazırlanmaktadır-Müzik dünyasında belli bir değer yaratmış isimlerin tanıtılması amacıyla hazırlanmış bir blogtur..

15 Aralık 2010 Çarşamba

.:Harry Manx-Isle Of Manx-The Desert Island Collection:.





1. Tijuana
2. Coat of Mail
3. The Great Unknown
4. True to Yourself
5. Roses Given
6. A Single Spark
7. Your Eyes Have Seen
8. Don t Forget to Miss Me
9. Make Way for the Living
10. Lay Down My Worries
11. Your Sweet Name
12. Bring That Thing
13. Dew on Roses
14. I m Sitting on Top of the World
15. Forgive & Remember


albüm bilgisi

Daha önce blogta tanıttığımız Harry Manx, doğduğu yer olan "Isle Of Man" için bir albüm yapmış, albümün ismini de kelime oyunu yaparak "Isle Of Manx" koymuş. Gene baştan sona zevkle dinlenebilecek parçalarla dolu bir albüm olmuş bence..

Manx ile ilgili gene kısa bir bilgi verecek olursak; küçük yaşından itibaren müzikle haşır neşir olan birden çok enstrumanı çalabilen (asıl enstrumanı gitar), 10 yaşından sonra neredeyse seyyah gibi bütün dünyayı dolaşıp sokaklarda müzik yapan ve Doğu ile Batı müziklerini bir potada eritmeyi başarıp kendine ait bir sound yaratan insanüstü bir varlık..


diğer albüm ve web sayfası bilgileri için tıklayın

0 yorum:

Yorum Gönder

ku ba ba..

Mitolojide, ay Kibele'nin simgesidir, zira o, aynı zamanda, aytanrıçasıdır da... ... Anadolu uygarlıkları içinde en dikkat çekici özelliklere sahip olan Kibele, aynı zamanda "Kubile", " Agdistis" "Artemis" ,"Vuruşemu", "Hepat" ve Frigler'de KUBABA olarak bilinir. ... O dönemde toplumda kadın erkeğe eşdeğer konumdaydı ve " Kybele" ismi de bu inancı simgelemektedir. ... Bu blog ise kadına ve müziğe yani, hayatı besleyen iki kaynağa adanmıştır..