...

Ku-Ba-Ba Blog'taki yazılar ve album tanıtımları Motet & Sudaay tarafından hazırlanmaktadır-Müzik dünyasında belli bir değer yaratmış isimlerin tanıtılması amacıyla hazırlanmış bir blogtur..

9 Aralık 2009 Çarşamba

Sin Nombre-Marcelo Zarvos-2009




1. The Journey
2. Train Arrival

3. Veracruz

4. Daydreaming

5. Ride into the Storm

6. The Attack

7. Sin Nombre

8. Tierra Blanca

9. Orizaba Chase
10. Prayer
11. El Sol

12. Sayra

13. Guatemala Crossing

14. The Tower

15. Rio Grande

16. She Is Gone

17. Migra

18. Sayra in the Church

19. Sin Nombre Reprise





albüm bilgisi

Sin Nombre 2009 yılı yapımı senaryo ve yönetmenliğini Cary Fukunaga'nın müziklerini Marcelo Zarvos'un yaptığı Amerika-Meksika yapımı oldukça hoş bir film

Honduraslı Sayra'nın Amerika'ya gidebilmek için amcası ve babasıyla birlikte oldukça zor koşullarda geçen yol hikayeleri.

Bu yolculuk esnasında bir yerde hayatlarını kurtaran çete üyesi El Casper ile birleşen öykülerinde insana ait bütün özellikleri görebileceğiniz ve bunu yaparken hiç abartıya kaçmadan sunan dramatik bir film.

Kendi yaşantılarımızın dışındaki bu görüntüler , zorluklar ve insanların çabaları bildiğimiz türküleri söyletiyor bu filmde de...

Ve bir kez daha, söz konusu acı olduğu zaman tüm insanların ortak bir dil kullandığını görebiliyorsunuz.

Ve bu ortak dil müziğe dönüştüğünde ağıt oluyor ne yazık ki...

Son derece güzel, baştan sona kesmeden dinleyebileceğiniz bir film müziği...

film bilgisi

Name:
Sin Nombre/ Without Name / İsimsiz
Directed by:
Cary Fukunaga
Genre:
Adventure,Crime,Drama,Thriller
Country:
Mexico,USA
Language:
Spanish
User Rating:
7.7/10
Runtime:
USA:96 min
Awards:
3 wins & 1 nomination
Cast (first 10):
Marco Antonio Aguirre, Leonardo Alonso, Karla Cecilia Alvarado, Juan Pablo Arias Barrón, Rosalba Belén Barrón, Felipe Castro, Rosalba Quintana Cruz, Marcela Feregrino, Kristian Ferrer, Édgar Flores

Çeviri Notu:

Salvatrucha (Salvador) : Kuruluş yeri Orta Amerikadaki, El Salvador'dur. El Salvador'un bayrağının rengi olması sebebiyle Mara üyeleri genellikle Mavi ve Beyaz giyerler. Çeteye yeni insanları ya yetimhanelerden ya da getto-tarzı varoş mekanlardan bulurlar. Örgüt üyeleri genellikle üzerlerindeki dövmelerden kolaylıkla tespit edilebilirler. Başta uyuşturucu olmak üzere, fuhuş, gasp, adam yaralama, mülke zarar verme, haraç kesme, vb. illegal işlerle ayakta durmaktadır.

Kiddo :
Rakip gangster.

web sayfası [User Rating:7.7/10]

0 yorum:

Yorum Gönder

ku ba ba..

Mitolojide, ay Kibele'nin simgesidir, zira o, aynı zamanda, aytanrıçasıdır da... ... Anadolu uygarlıkları içinde en dikkat çekici özelliklere sahip olan Kibele, aynı zamanda "Kubile", " Agdistis" "Artemis" ,"Vuruşemu", "Hepat" ve Frigler'de KUBABA olarak bilinir. ... O dönemde toplumda kadın erkeğe eşdeğer konumdaydı ve " Kybele" ismi de bu inancı simgelemektedir. ... Bu blog ise kadına ve müziğe yani, hayatı besleyen iki kaynağa adanmıştır..