...

Ku-Ba-Ba Blog'taki yazılar ve album tanıtımları Motet & Sudaay tarafından hazırlanmaktadır-Müzik dünyasında belli bir değer yaratmış isimlerin tanıtılması amacıyla hazırlanmış bir blogtur..

25 Kasım 2009 Çarşamba

Layla Zoe-Shades of Blues




01. Someday
02. Disappearing Delta

03. Wade in the Water
04. Shaking

05. You Won’t Call

06. You Surprise Me Again

07. Leave You for Good

08. When You Gonnah Learn

09. Change Is Gonnah Come

10. Flightplan




albüm bilgisi

Kanada'lı bu genç müzisyen gerçekten olağanüstü güzel bir sese sahip. Ve blues müziğinde haklı olarak önemli bir yer tutmayı başarabilmiş sanatçılardan.

Kendisini büyük müzisyen Janis Joplin' in tahtına oturan kişi olarak adlandırıyor otoriteler. Büyük bir Janis Joplin hayranı olduğundan bu övgüler kesinlikle onu mutlu ediyordur.

Ama gerçekten olağanüstü bir performansa sahip. Bu müziği doğru söyleyebilmenin yollarından bir tanesi de çok güçlü bir nefese sahip olmaktır ki, Layla' nın sesini dinlerken bu gücü hissedebiliyorsunuz.

Sesini kullanması olağanüstü.

Bu sebeple de gittiği blues festivallerinde göz doldurmaya devam ettiği gibi, yarışmalarda da aldığı dereceler küçümsenecek şeyler değil.

Sesinin yanında gitar da çalan bu genç müzisyen adını blues çevrelerinde daha sık duyuracağa benziyor.

diğer albümleri

-Shades of Blues-2006
-Hoochie Coochie Woman-2007
-Layla Zoe Live at Errington Hall-2008
-The Firegirl-2009

web sayfası


0 yorum:

Yorum Gönder

ku ba ba..

Mitolojide, ay Kibele'nin simgesidir, zira o, aynı zamanda, aytanrıçasıdır da... ... Anadolu uygarlıkları içinde en dikkat çekici özelliklere sahip olan Kibele, aynı zamanda "Kubile", " Agdistis" "Artemis" ,"Vuruşemu", "Hepat" ve Frigler'de KUBABA olarak bilinir. ... O dönemde toplumda kadın erkeğe eşdeğer konumdaydı ve " Kybele" ismi de bu inancı simgelemektedir. ... Bu blog ise kadına ve müziğe yani, hayatı besleyen iki kaynağa adanmıştır..