...

Ku-Ba-Ba Blog'taki yazılar ve album tanıtımları Motet & Sudaay tarafından hazırlanmaktadır-Müzik dünyasında belli bir değer yaratmış isimlerin tanıtılması amacıyla hazırlanmış bir blogtur..

4 Kasım 2009 Çarşamba

Hot Club De Norvege-The Best Of-1979-2009



01 Time On My Hands
02 For You, For Me, Forever More
03 Swing For Ninine
04 Guitaresque
05 The Hot Canary
06 Willie Nickersons Egg
07 Ekko
08 One-Four-Nine
09 Nuages
10 Dark Eyes
11 The Lonely Wolf
12 David
13 White Night
14 Swing Gitane
15 Karlov
16 Daphne
17 Swinging With Jimmy
18 Karius Og Baktus
19 Hvit Veranda
20 Tanta Til Beate


Jon Larsen (guitar),
Finn Hauge (violin and harmonica),
Per Frydenlund (guitar)
Svein Aarbostad (bass)



albüm bilgisi

Norveçten bir gurup

Gurup Jon Larsen tarafından 1979 yılında kurulmuş.1979 da başlayan birliktelikleri halen devam etmektedir gurubun, çok çalışkan bir gurup öyle ki 2007 yılında 90 günde 72 konser vermişler. 1980 yılından beri her yıl bir "
Django Reinhardt Festivali" düzenleyen gurup ayrıca yurt içi ve yurt dışı (Rusya, Japonya,İsrail, İspanya, İsveç, Hollanda, Karaipler,Fransa, Finlandiya vb.) çeşitli Jazz Festivallerine katılmışlar Stéphane Grappelli, Didier Lockwood, Nigel Kennedy ile birlikte konserlere çıkmışlardır.

Bu albüm gurubun kurulduğu yıldan bugün'e dek çıkardıkları çok sayıda CD /DVD den yapılan seçmelerin biraraya getirildiği çok güzel bir best of albümü olmuş, jazz sevmeyenlerin bile ilgi gösterebileceği bu değerli çalışmayı kaçırmayın derim..

official website | myspace site

0 yorum:

Yorum Gönder

ku ba ba..

Mitolojide, ay Kibele'nin simgesidir, zira o, aynı zamanda, aytanrıçasıdır da... ... Anadolu uygarlıkları içinde en dikkat çekici özelliklere sahip olan Kibele, aynı zamanda "Kubile", " Agdistis" "Artemis" ,"Vuruşemu", "Hepat" ve Frigler'de KUBABA olarak bilinir. ... O dönemde toplumda kadın erkeğe eşdeğer konumdaydı ve " Kybele" ismi de bu inancı simgelemektedir. ... Bu blog ise kadına ve müziğe yani, hayatı besleyen iki kaynağa adanmıştır..