...

Ku-Ba-Ba Blog'taki yazılar ve album tanıtımları Motet & Sudaay tarafından hazırlanmaktadır-Müzik dünyasında belli bir değer yaratmış isimlerin tanıtılması amacıyla hazırlanmış bir blogtur..

9 Kasım 2009 Pazartesi

Home-Armand Amar-2009




1. Home Part I
2. Home Part II
3. Home Part III
4. Home Part IV
5. Life I
6. Black Gold
7. Whales
8. Murderous Catch
9. Rake The Forest
10. Cum Dederit



albüm bilgisi

Home; fotoğraf sanatçısı Yann Arthus-Bertrand'ın yönettiği bir belgesel filmdir.Mavi gezegenin çeşitli bölgelerinden havadan çekilmiş fotoğraflarla oluşturulmuş tur. Ve ekolojik dengenin bozulması sebebiyle mavi gezegeni tehdit eden tüm unsurla olağanüstü çekimler ve müzikle bizlere sunulmuştur.

5 Haziran da salonlarda DVD' de, Youtube'da aynı anda gösterime sokuldu. 81 ülkede aynı anda gösterilerek tarihte bir ilke de imza attı.

Armand Amar ise müzikleriyle gerçekten bu belgeselin çok daha farklı bir şekilde duyumsanmasını sağlayan büyük bir müzisyendir. Sadece bu belgeselde değil, müziklerini yaptığı diğer filmlerde onun müziğiyle farklılık yaşatır.

Bakire İle Kurtlar Sagan Fidel in Yüzünden Bir Şans Daha Ölümcül Çözüm Amen Bab-Aziz Indigenes The First Cry Levon Minassian Welcome
..bunlardan sadece bir kaçıdır.

Albümdeki son parça "Cum Dederit " hariç hepsi kendisine aittir. Son eser büyük müzisyen Vivaldi' nin "Cum dederit dilectis suis somnum" adlı eseridir.

web sayfası [User Rating:8.4/10]

0 yorum:

Yorum Gönder

ku ba ba..

Mitolojide, ay Kibele'nin simgesidir, zira o, aynı zamanda, aytanrıçasıdır da... ... Anadolu uygarlıkları içinde en dikkat çekici özelliklere sahip olan Kibele, aynı zamanda "Kubile", " Agdistis" "Artemis" ,"Vuruşemu", "Hepat" ve Frigler'de KUBABA olarak bilinir. ... O dönemde toplumda kadın erkeğe eşdeğer konumdaydı ve " Kybele" ismi de bu inancı simgelemektedir. ... Bu blog ise kadına ve müziğe yani, hayatı besleyen iki kaynağa adanmıştır..