...

Ku-Ba-Ba Blog'taki yazılar ve album tanıtımları Motet & Sudaay tarafından hazırlanmaktadır-Müzik dünyasında belli bir değer yaratmış isimlerin tanıtılması amacıyla hazırlanmış bir blogtur..

24 Eylül 2009 Perşembe

Judith De La Asuncion-Pasaje Abierto



01. Pasaje abierto I. Preludio
02. Pasaje abierto II. Danza

03. Calypso

04. Nina´s Song
05. Tambito Josefino

06. Bolero

07. Piazzolando
08. Morphos

09. Arabesco

10. Calle del Viento

11. Tocú





albüm bilgisi

Hani bazı sanatçılar vardır ya çok şey ifade etmesine rağmen hak ettiği yerde değildir. Judith De La Asuscion' da benim için bunlardan bir tanesi. Belki ülkesi Costa Rica' da buradaki tanınma oranından çok daha fazla bir değerdedir.

Bir şekilde acaba İspanyolca mı öğrensem dediğim sanatçılardan bir tanesi. Çünkü İngilizce olarak kendisiyle ilgili bilgilere ulaşabilmek söz konusu değil. İspanyolca olarak tonla yazıya internet sayesinde ulaşabilirsiniz ama benim için de bunlar ne yazık ki bir şey ifade etmiyor. Acele bir şekilde bu dili öğrenmeliyim sanırım.

Dinlediklerimden yola çıkmalıyım.

Her şeyden önce son derece sağlam bir tekniğe sahip gitarcı. Klasik gitarı çok iyi çaldığı gibi klasik gitarın dışında biraz daha ağırlıklı müzikler çoğunluğu. İçinde taşıdığı latin ruhunu hem müziğine hem de çalış tekniğine rahatlıkla verebiliyor ve bu da onu biraz daha büyütüyor bana göre. Zaman zaman flamenkoyu bile duyuyorsunuz. Müthiş!

Bence bu videoyu izleyin, nasıl gitarla bütünleştiğini gözlerinizle görün...

0 yorum:

Yorum Gönder

ku ba ba..

Mitolojide, ay Kibele'nin simgesidir, zira o, aynı zamanda, aytanrıçasıdır da... ... Anadolu uygarlıkları içinde en dikkat çekici özelliklere sahip olan Kibele, aynı zamanda "Kubile", " Agdistis" "Artemis" ,"Vuruşemu", "Hepat" ve Frigler'de KUBABA olarak bilinir. ... O dönemde toplumda kadın erkeğe eşdeğer konumdaydı ve " Kybele" ismi de bu inancı simgelemektedir. ... Bu blog ise kadına ve müziğe yani, hayatı besleyen iki kaynağa adanmıştır..