...

Ku-Ba-Ba Blog'taki yazılar ve album tanıtımları Motet & Sudaay tarafından hazırlanmaktadır-Müzik dünyasında belli bir değer yaratmış isimlerin tanıtılması amacıyla hazırlanmış bir blogtur..

8 Ağustos 2009 Cumartesi

.:Natalie Merchant-Motherland:.





01. This House Is On Fire
02. Motherland
03. Saint Judas
04. Put The Law On You
05. Build a Levee
06. Golden Boy
07. The Ballad of Henry Darger
08. The Worst Thing
09. Tell Yourself
10. Just Can't Last
11. Not In This Life
12. I'm Not Gonna Beg


albüm bilgisi

folk folk dediğimiz bu olmalı...
Gerçekten çok sağlam bir müzisyen. Bence albümlerdeki tüm parçaların ayrı bir kokusu ve rengi var, klasik folk' un dışına zaman zaman taşarak parçalara çok büyük bir derinlik kazandırmış.

Karşı olabildiğin bir türde bile dikkat kesilebiliyorsun, allah allah, vay be kelimeleri arasında, akıllı bir kadın, iyi bir müzisyen..

Bir müzisyen'in ne denli başarılı olduğunun anlaşılabileceği tek yer sahnedir.Stüdyolarda bu iş bir parça daha kolaydır.Bu yüzden konser CD'leri daima önem taşır benim için.Burada da çok başarılı bu yüzden iyi müzisyen diyebiliyorum kendimce.

albüme adını veren parçaya dikkat..

diğer albümleri


-1995-Tigerlilly
-1998-Ophelia
-1999-Live InConcert
-2003-The House Carpenter's Daughter
-2010-Leave Your Sleep-2 CD



0 yorum:

Yorum Gönder

ku ba ba..

Mitolojide, ay Kibele'nin simgesidir, zira o, aynı zamanda, aytanrıçasıdır da... ... Anadolu uygarlıkları içinde en dikkat çekici özelliklere sahip olan Kibele, aynı zamanda "Kubile", " Agdistis" "Artemis" ,"Vuruşemu", "Hepat" ve Frigler'de KUBABA olarak bilinir. ... O dönemde toplumda kadın erkeğe eşdeğer konumdaydı ve " Kybele" ismi de bu inancı simgelemektedir. ... Bu blog ise kadına ve müziğe yani, hayatı besleyen iki kaynağa adanmıştır..