...

Ku-Ba-Ba Blog'taki yazılar ve album tanıtımları Motet & Sudaay tarafından hazırlanmaktadır-Müzik dünyasında belli bir değer yaratmış isimlerin tanıtılması amacıyla hazırlanmış bir blogtur..

2 Ağustos 2009 Pazar

Jamie Saft - Murderball


01. Thieves - Ministry
02. Murderball Remix
03. The Fucked Jam - Ween
04. Light And Day - The Polyphonic Spree
05. Something - Sam Prekop
06. Robert's Theme
07. Anyone Else But You-The Moldy Peaches
08. Song For Jerry - The Whiles
09. Follow Me Home - Chessie
10. Penultimatum
11. Keep On Workin'-Scratch Massive
12. Dungeonous Warfare
13. Waiting – Ministry



albüm bilgisi

Epeyce eleştiri almış bir müzik. Bence bir filmi önemli kılan en büyük unsurlardan bir tanesidir film müzikleri.Ve bu müziklerde film için biçilmiş kaftandır bana göre.Çeşitli sebeplerle tekerlekli sandalyaleri artık bacakları olan insanların her şeye rağmen yaşama tutunmalarını ve belki de hiç birimizin yapamayacağı şeyleri o tekerlekli sandalyedeyken yapabilmiş olma durumunu metal müziğin dışında bir müzikle anlatamazdınız.

Filmi izlediğinizde o sahnelerle müziğin ne denli uyuştuğunu göreceksiniz.Tokat gibi yüzünüze çarpan gerçekler müziğin ustalıkla yerleştirilmesiyle bir kez daha insan denilen olgunun aslında ne harikalar yaratabileceğine tanıklık edecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder

ku ba ba..

Mitolojide, ay Kibele'nin simgesidir, zira o, aynı zamanda, aytanrıçasıdır da... ... Anadolu uygarlıkları içinde en dikkat çekici özelliklere sahip olan Kibele, aynı zamanda "Kubile", " Agdistis" "Artemis" ,"Vuruşemu", "Hepat" ve Frigler'de KUBABA olarak bilinir. ... O dönemde toplumda kadın erkeğe eşdeğer konumdaydı ve " Kybele" ismi de bu inancı simgelemektedir. ... Bu blog ise kadına ve müziğe yani, hayatı besleyen iki kaynağa adanmıştır..