...

Ku-Ba-Ba Blog'taki yazılar ve album tanıtımları Motet & Sudaay tarafından hazırlanmaktadır-Müzik dünyasında belli bir değer yaratmış isimlerin tanıtılması amacıyla hazırlanmış bir blogtur..

3 Ağustos 2009 Pazartesi

David El-Malek- Music From Source


01. Les sept fils d'Hanna
02. Antiochus IV
03. Avinu Malkenu Part I
04. Avinu Malkenu Part II
05. Solomon's temple
06. Hitragut
07. Sion
08. Le Livre des Rois
09. Ma Nishtana Part I
10. Haggadah
11. Ma Nishtana Part II
12. Nabuchodonosor II
13. Sissu et Yeroushalaim
14. Kirya y'Fefiya
15. The 2nd Temple
16. Dead sea


albüm bilgisi

Soprano Saksafoncu David El-Malek, Fransa'nın en önemli caz bültenlerinde şu tanıtımla sunuldu, Malek bu albümde tamamen kendi köklerini sarıp sarmalayıp ve sizi 50 dakikalık büyüleyici, eğlenceli mükemmel bir yolculuğa çıkarıyor.

gerçekten de jaz sevmeyenleri bile yoldan çıkaracak etnik tınılar eşliğinde gidip geliyorsunuz-ilk defa bir yolculuğa çıkarken karnıma ağrılar girmedi:)


0 yorum:

Yorum Gönder

ku ba ba..

Mitolojide, ay Kibele'nin simgesidir, zira o, aynı zamanda, aytanrıçasıdır da... ... Anadolu uygarlıkları içinde en dikkat çekici özelliklere sahip olan Kibele, aynı zamanda "Kubile", " Agdistis" "Artemis" ,"Vuruşemu", "Hepat" ve Frigler'de KUBABA olarak bilinir. ... O dönemde toplumda kadın erkeğe eşdeğer konumdaydı ve " Kybele" ismi de bu inancı simgelemektedir. ... Bu blog ise kadına ve müziğe yani, hayatı besleyen iki kaynağa adanmıştır..