...

Ku-Ba-Ba Blog'taki yazılar ve album tanıtımları Motet & Sudaay tarafından hazırlanmaktadır-Müzik dünyasında belli bir değer yaratmış isimlerin tanıtılması amacıyla hazırlanmış bir blogtur..

2 Haziran 2010 Çarşamba

.:Tarantella-Esqueletos-2005:.



01. Esqueletos
02. A Chi Sa Doe Sara

03. Dark Horse

04. Un Año de Amor

05. Elder Tree
06. Mexican Wine
07. Misa Gringa

08. Southern Cross

09. San Telmo

10. Dame Fuego

11. Bonus Track

12. Bonus Track


grup üyeleri



Kal Cahoone-Vocals, accordion
John Rumley-Keyboard,Banjo, Guitars,Vocals
Bob Ferbrache-Guitars, Keyboard
Kelly O'Dea-Violin
Chadzilla-Drums, Percussion
Daniel Grandbois-Bass, Vocals



albüm bilgisi

Tarantella Amerika'lı bir guruptur.

Müziklerine baktığımız zaman tıpkı Sixteen Horsepower, Devotchka gibi grupların müziklerine benzer bir yapıyla karşımızda olduğunu görebiliriz.

Zaten onları Sixteen Horspower-Woven Hand guruplarından çok ta farklı görmemek gerekir. Bir şekilde aynı gurubun biraz daha değişmiş halleridir.

Kullanılan çalgılarla birlikte vokaldeki yorumlar benzerlikler gösterir. Country tarzı müziğin zaman zaman gothic özelliklerle bezeli yapısı, alternatif folk gibi algılayacağımız müziklerini latin ülkelerinin müziksel özelliklerini de taşıdığından çok daha farklı bir çizgiyi oluşturuyorlar.


Albümlerinde hemen hemen her parçada çok farklı müziksel yapılanmayı görüyoruz. Güney Amerika'ya ait folklorik özellikleri ya da zaman zaman flamenko özellikleri, rock tınıları da duyabileceğimiz dünya müziği kapsamında ele alınacak bir gurup.
diğer albümler
-Esqueletos
-The Chocolate Ep

web sayfası

0 yorum:

Yorum Gönder

ku ba ba..

Mitolojide, ay Kibele'nin simgesidir, zira o, aynı zamanda, aytanrıçasıdır da... ... Anadolu uygarlıkları içinde en dikkat çekici özelliklere sahip olan Kibele, aynı zamanda "Kubile", " Agdistis" "Artemis" ,"Vuruşemu", "Hepat" ve Frigler'de KUBABA olarak bilinir. ... O dönemde toplumda kadın erkeğe eşdeğer konumdaydı ve " Kybele" ismi de bu inancı simgelemektedir. ... Bu blog ise kadına ve müziğe yani, hayatı besleyen iki kaynağa adanmıştır..