...

Ku-Ba-Ba Blog'taki yazılar ve album tanıtımları Motet & Sudaay tarafından hazırlanmaktadır-Müzik dünyasında belli bir değer yaratmış isimlerin tanıtılması amacıyla hazırlanmış bir blogtur..

25 Temmuz 2009 Cumartesi

.:Ralph Towner-1979-Old Friends New Friends:.



1-New Moon
2-Yesterday And Long Ago
3-Celeste
4-Special Delivery
5-Kupala
6-Beneath An Evening Sky

Ralph Towner; 12-string and classical guitars, piano, French horn
Kenny Wheeler; trumpet
Eddie Gomez; bass
Michael DiPasqua ;drums, percussion
David Darling; cello


albüm bilgisi

Oldukça ilginç ve güzel bir albüm…

Fluegelhorn, French horn,12 telli gitar ve klasik gitar,davul, percussion,piyano ve tabikii cello eşliğinde birbirinden değerli müzisyenler içlerinden geldiği gibi doğaçlamaya yönelik süper bir çalışma çıkartmışlar.

1979 yapımı olan bu albüm müziğin farklı tınılarını yakalamak isteyenler ve tabikii müzikle yapılan yolculuğun ne denli ilginç olduğunu hissetmek isteyenler için harika bir albüm…

Özellikle son parça"Beneath An Evening Sky" öylesine güzel ki!


diğer albümleri

uff çok karışık..kendi web sitesinden bakın..

0 yorum:

Yorum Gönder

ku ba ba..

Mitolojide, ay Kibele'nin simgesidir, zira o, aynı zamanda, aytanrıçasıdır da... ... Anadolu uygarlıkları içinde en dikkat çekici özelliklere sahip olan Kibele, aynı zamanda "Kubile", " Agdistis" "Artemis" ,"Vuruşemu", "Hepat" ve Frigler'de KUBABA olarak bilinir. ... O dönemde toplumda kadın erkeğe eşdeğer konumdaydı ve " Kybele" ismi de bu inancı simgelemektedir. ... Bu blog ise kadına ve müziğe yani, hayatı besleyen iki kaynağa adanmıştır..